Malinové proteinové tyčinky

11-11 / 2021

Mák a maliny? Pro někoho možná nezvyklá kombinace. Jemně kyselé maliny však dodají tyčinkám ten správný šmrnc. V tomto receptu se makový protein nepoužije do těsta, ale k obalení.

Recept

4 ks        15 minut + čas na ztuhnutí

 

150 g mandlové mouky 

3 lžíce malin sušených mrazem 

40 g makadamového másla

2 lžíce medu 

4 lžíce mandlového mléka 

3 lžíce makového proteinu na obalení 

 

Smíchejte veškeré ingredience, kromě proteinu. Vzniklé těsto upěchujte do formiček a nechte ho 15 minut ztuhnout v lednici. Následně tyčinky z formiček vyndejte a začněte je obalovat v makovém proteinu. Hotové tyčinky můžete ještě dozdobit zbylými malinami. Všimněte si, že po rozkrojení tyčinky je vidět obsah malin i uvnitř, těsto tak není jen o makovém proteinu, ale také o malinách, které se s ním krásně snoubí.

 


< Zpět na aktuality

Novinky - výpis všech